MCP Technical | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ORMITMCP Technical

Application deadline Always open
Category

Innovation

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
De Bilt
Deadline:
(Always open)
Category:

Innovation

,

Techniek

Level:
WO
Location:
De Bilt
Start date:
-
Deadline
Always open

Beschrijving

Klaar om vanuit de techniek de brug te slaan naar de business? 

Het ORMIT Multicompany Programma Technical (MCP-T) bereidt je voor op een managementcarrière waarbij je vanuit de techniek de brug slaat naar de business. Tijdens dit unieke ORMIT traineeship werk je twee jaar lang in een technische omgeving aan de ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. 

Read more

Praktijkervaring opdoen in een technische omgeving

Ervaringsgericht leren is één van de meest effectieve methoden voor talent- en leiderschapsontwikkeling. De opdrachten bij onze participanten staan dan ook centraal tijdens het ORMIT MCP-T. Tijdens dit traineeship voer je bij diverse organisaties opdrachten uit in verschillende rollen. Je leert in de praktijk wat een technische omgeving van jouw leiderschap vraagt. Op de werkvloer word je direct geconfronteerd met de effecten van jouw manier van aansturen. Omdat je opdrachten bij verschillende organisaties doet, kom je er vanzelf achter welke omgeving het beste bij jou past.

Read more

Intensief ontwikkelprogramma

Naast de opdrachten bestaat het traineeship uit een intensief ontwikkelprogramma met training, intervisie, coaching en de ervaring om onderdeel te zijn van de ORMIT-organisatie. Je krijgt een persoonlijke Talent Development Manager die jou coacht vanuit onze aanpak van waarderend coachen. Deze manier van coachen is een inspirerend voorbeeld voor jouw latere aansturing en begeleiding van mensen. In intervisiebijeenkomsten deel je je ervaringen met andere ORMIT’ers. Deze combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele groei.

 
Read more

Het Multicompany Programma Technical biedt jou:

• Uitdagende projecten bij technische top organisaties  
• Werken op het snijvlak van business en techniek
• Persoonlijke én professionele ontwikkeling 
• Werken aan je leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen 
• Twee jaar je eigen professionele coach 
• Een intensief opleidingsprogramma 
• De inspirerende omgeving van ORMIT en van talentvolle mede trainees 
• De mogelijkheid om na twee jaar in dienst te treden bij één van de deelnemende organisaties 

Read more

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Voor ons Multicompany Programma Technical zijn wij op zoek naar: 

  • Academici die een technische opleiding hebben afgerond, zoals werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, elektrotechniek of technische natuurkunde
  • Naast technische kennis heb je ook belangstelling voor de zakelijke kant van deze business 
  • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring
Read more

Ambitieus en bevlogen

Je bent gedreven om je leiderschapsambities waar te maken. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap in combinatie met verbindend vermogen, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, empathie en leervermogen. Dat is wat wij zoeken én beloven aan de organisaties waar wij mee samenwerken.

Read more

Stef Wesselings over zijn opdracht bij DSM:

"Als techneut met goed gevoel voor sfeer en ‘hoe mensen er in staan’ heb ik de organisatie kunnen voorbereiden op de aanstaande verhuizing evenals op de nieuwe manier van werken. Binnen een maand was iedereen gewend aan de nieuwe werkplek en werden de 9 verschillende werkplekken gebruikt zoals bedoeld; ondanks het feit dat er nog veel zaken niet klaar waren op moment van verhuizing. Het op tijd managen van de verwachtingen bleek erg belangrijk in het proces."

Read more

Procedure

Sollicitatiebrief en cv
Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Dan nodigen wij je uit om een motivatie brief te sturen met een uitgebreid cv. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteiten en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten.

Stuur de brief en het cv per e-mail naar werving@ormit.nl. Voldoet je profiel aan de beoordelingscriteria? Dan ziet de procedure er als volgt uit:

Het sollicitatiegesprek
In het gesprek sta jij als persoon centraal en bespreken we jouw motivatie voor ORMIT.


De assessmentdag
Indien het gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit voor het assessment. Als voorbereiding op het assessment maak je een Persoonlijkheidsvragenlijst (Big Six). Tijdens de dag maak je een capaciteitentest, presenteer jij jezelf aan de assessoren en medekandidaten, doe je rollenspelen en voer je verschillende individuele gesprekken.

Wanneer blijkt dat je voldoet aan de eisen die ORMIT stelt, word je uitgenodigd voor een aannamegesprek.

Het aannamegesprek
In het aannamegesprek worden je arbeidsvoorwaarden toegelicht en samen komen we overeen wanneer je in dienst komt bij ORMIT.

Read more

Working at ORMIT

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Number of countries
2
Headquarters Holland
De Bilt
Employee in NL
160