Project management Traineeship ASML EUV Factory | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ORMITProject management Traineeship ASML EUV Factory

Application deadline 02-06-2016
Category

Management

Operations

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
De Bilt
Deadline:
02-06-2016 (For Past)
Category:

Management

,

Operations

,

Techniek

Level:
WO
Location:
De Bilt
Start date:
-
02-06-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from ORMIT

Wist je dat...

Een vliegende carrièrestart bij ASML!  

...ASML de drijvende kracht is als gaat om daadwerkelijk baanbrekende technologie? 
...80% van de electronische apparatuur die dagelijks gebruikt er niet zou zijn zonder ASML? Wist je dat jij nu een bijdrage hier aan kan leveren? 

Dit is jouw kans om als projectleider te werken bij een absolute wereldtopspeler en een bijdrage te leveren aan het realiseren van de nieuwste en meest innovatieve generatie chipmachines. Chips waarmee de deur kan worden geopend naar een scala aan nieuwe mogelijkheden! 

Read more

Het ORMIT ASML EUV Factory Traineeship

Je gaat aan de slag in de snelgroeiende en zeer innovatieve business lijn EUV van ASML: de EUV Factory. De revolutionaire techniek van Extreem Ultraviolet Licht heeft de potentie om chips te maken met details van 7 nanometer! 

Je wordt in twee jaar tijd, o.a. door het uitvoeren van verschillende uitdagende opdrachten, klaargestoomd tot een volwaardig projectmanager binnen de EUV Factory. In deze functie van Senior System Owner draag je verantwoordelijkheid voor de fabricage van een compleet systeem. Het is hierbij aan jou om verschillende specialismen bij elkaar te brengen en aan te boren. Door een brugfunctie te vervullen tussen de diverse stakeholders creëer je niet alleen meerwaarde, maar bewaar jij het overzicht dat nodig is om de beoogde leverdatum te halen 

Read more

Wat houdt het ORMIT programma in?

Het programma is er op gericht om jou succesvol te laten zijn binnen ASML en voor te bereiden op de veeleisende rol van projectleider binnen de EUV Factory. In de eerste plaats staan de de opdrachten in de EUV Facotry centraal. Deze opdrachten helpen je de machine te begrijpen, je netwerk op te bouwen en stap voor stap de organisatie te leren kennen. ORMIT biedt je daarnaast een intensief ontwikkelprogramma. Dit is er op gericht om je te helpen de uitdagingen binnen ASML snel eigen te maken, inzicht te krijgen in jouw kracht en je groei te versnellen. Het ontwikkelprogramma bestaat uit 

  • Inhoudelijke en persoonlijke Training
  • Intervisie met andere ORMIT trainees
  • Coaching door een persoonlijk Talent Development Manager
Read more

Wat is de ASML EUV Factory?

Je gaat aan het werk bij ASML in Veldhoven waar ook de EUV Factory ligt. Hier wordt de EUV machine ontwikkeld, gebouwd, getest en klaargemaakt voor de klant. Je gaat werken in clean rooms die volledig stofvrij moeten zijn en op kantoor tussen de specialisten en technici. 

In deze high tech en dynamische omgeving is men bezig om de nieuwste generatie - en op Extreme Ultra Violet licht gebaseerde - EUV machine continu door te ontwikkelen en tegelijkertijd te fabriceren. Dit alles om klanten optimaal te kunnen faciliteren. De nieuwe generatie apparatuur wacht immers op deze chips! 

Read more

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling

Het traineeship is uniek door de combinatie van een passende persoonlijke en professionele ontwikkeling in combinatie met het uitvoeren van één of twee uitdagende opdrachten als projectleider of proceseigenaar binnen de EUV Factory. 

 
Read more

We zoeken jou als je...

  • Minimaal een afgeronde WO-opleiding hebt. Bij voorkeur (technisch)bedrijfskundige of technische studierichting.
  • 0 tot 1 jaar werkervaring hebt
  • Een zeer sterke affiniteit met technologie hebt
Read more

Ambitieus en bevlogen

Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten. Wij zijn op zoek naar gedreven mensen die de ambitie hebben om bij te dragen aan groei en ambities van ASML. 

Je wilt investeren in jezelf en je staat graag met je voeten in de klei. Dat vergt naast persoonlijk leiderschap een combinatie van verbindend vermogen, mens- en resultaatgerichtheid, snel van conceptueel denken naar doen, flexibiliteit en leervermogen. 

Wij bieden jou, naast ons unieke ontwikkeltraject, een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Na afloop van dit traineeship ben je klaar om in dienst te treden bij ASML als senior system owner.

Read more

Inge Willemse over werken in de EUV Fabriek

"Binnen ASML ben ik na mijn ORMIT traineeship als Module Owner binnen de ASML EUV Fabriek aan de slag gegaan. Als module owner sta je iedere dag voor nieuwe uitdagingen om jouw module op tijd af te leveren. Daarom ga ik 2x per dag de cleanroom in om te kijken hoe ver de ontwikkeling van mijn module is. 

Ik kan het aanraden om voor dit traineeship te kiezen omdat je de kans krijgt om op de voet te volgen hoe de laatste technologieën ontwikkeld worden. Hier kan je zelf direct aan bijdragen en zorgen dat de klant op tijd de nieuwste producten op de markt kan brengen. Door de trainingen die ORMIT jou biedt, leer je met de uitdagingen die je tegen komt om te gaan en kun je telkens met innovatieve oplossingen komen. Iedere dag leer ik nieuwe dingen en ik maak nog steeds dagelijks gebruik van wat ik bij ORMIT geleerd heb!"

Read more

Procedure

Geïnteresseerd? Ga jij het verschil maken bij ASML en ga jij zo je stempel drukken op de technologie van de toekomst? Solliciteer dan nu! 

Stuur dan nu je motivatie brief met een uitgebreid cv. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteiten en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten. 

Read more

Working at ORMIT

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Number of countries
2
Headquarters Holland
De Bilt
Employee in NL
160