Trainee Trade Marketing | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Perfetti van Melle BeneluxTrainee Trade Marketing

Application deadline 14-02-2016
Category

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Breda
Duration in months
12
Deadline:
14-02-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
WO
Location:
Breda
Duration in months:
12
Start date:
-
14-02-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Perfetti van Melle Benelux

Trainee Trade Marketing

Miljoenen mensen krijgen elke dag de smaak te pakken door de lekkere snoepjes van het internationale snoepbedrijf Perfetti Van Melle. Samen bedenken en maken we de merken Mentos, Fruittella, Frisk, Klene, Look-O-Look, Smint en Chupa Chups. We weten ze creatief te verpakken en in de markt te zetten. Dat maakt ons een succesvol bedrijf en een wereldspeler in snoep. Voor de commerciële organisatie Perfetti Van Melle Benelux gevestigd te Breda, zijn we per direct voor de afdeling Trade Marketing  op zoek naar een: TRAINEE


De Trade marketing afdeling is verantwoordelijk voor alle kennis over enerzijds de shopper en anderzijds de winkelvloer. Deze kennis wordt vertaald naar succesvolle oplossingen voor Perfetti Van Melle en de winkeliers. De afdeling Trade Marketing houdt zich voornamelijk bezig met category management projecten bij diverse retailers, doet shopper onderzoek, zorgt voor optimalisatie van het schap, ontwikkelt permanente en tijdelijke displays, analyseert interne en externe cijfers en verzorgt de handelscommunicatie.

Read more

Kwalificaties

Je bent bijna of net afgestudeerd op WO niveau in een commerciële richting.  Je bent een teamplayer, niet bang om nieuwe dingen te leren en in staat je zaken snel eigen te maken. Je beschikt over een gezonde dosis humor en creativiteit en hebt een pro-actieve, hands-on en zelfstandige instelling.                 

Read more

Waarom een traineeship bij Perfetti Van Melle?

Wij zijn Smaakmakers in Snoep! Je krijgt een kijkje in de keuken bij een van de meest succesvolle FMCG bedrijven van dit moment. Je kunt rekenen op goede begeleiding van professionals met passie. Wij zijn een marketing gedreven organisatie en je zult je opgedane kennis goed in de praktijk kunnen gaan toepassen. Deze werkervaringsplaats is bestemd om ervaring op te doen ná het afstuderen en vóór de start van een startersfunctie. Met deze ervaring heb je na 12 maanden een streepje voor als young professional op de arbeidsmarkt!

Read more

Working at Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Breda
Employee abroad
18000
Turnover
301000000