Advisory Traineeships | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

PwCAdvisory Traineeships

Application deadline Always open
Category

Consulting

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Consulting

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
Deadline
Always open

Advisory Traineeships

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je slim, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag. In een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend ontwikkelt. Eén ding weet je zeker: je wilt adviseur worden. Met een economische, bedrijfskundige, sociale of technische master op zak gaat een wereld vol uitdaging voor je open bij één van onze Advisory Traineeships: het Deals Traineeship of Consulting Traineeprogramma.

Read more

Wie ben jij?

De toelatingseisen zijn hoog: alleen de beste studenten weten zich te kwalificeren voor onze Advisory Traineeships. Maak jij impact, ben jij analytisch sterk én nieuwsgierig? En ben jij maximaal twee jaar afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten? Dan ben jij onze ideale kandidaat! We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug...

Bij de start van jouw traineeship krijg je een vast contract. Als je na twee jaar alles uit je traineeship gehaald hebt, bespreken we de praktijk waarin je verder gaat. PwC kent goede doorgroeimogelijkheden en uitgebreide arbeidsvoorwaarden.

Wat we belangrijk vinden, is jouw motivatie. Ben jij ambitieus, werk je met passie en heb je een gezonde dosis lef? Bij PwC krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, zoals jij dat wilt. Bovendien verken én verdiep je jouw kennis tijdens jouw traineeship.

Read more

Kies je voor Deals of Consulting?

Onze adviespraktijk focust op twee aandachtsgebieden: Deals en Consulting.

Deals levert adviesdiensten op het gebied van fusies en overnames, waarbij het onze ambitie is klanten vanaf de vaststelling van hun strategie tot en met de integratie van bedrijven te assisteren. Je specialiseert je meteen als Deals adviseur en leert tijdens het traineeship alle facetten van de Dealspraktijk kennen.

Read more

Solliciteer nu!

In het voorjaar van 2016 kun je weer solliciteren voor het Deals Traineeship.
Voor het Consulting Traineeprogramma solliciteer je eerst op een vacature, waarna je automatisch aan het traineeprogramma deelneemt.

Read more

Working at PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
158
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
180500
Employee in NL
4300