Rabobank Traineeship Zeeuws-Vlaanderen | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankRabobank Traineeship Zeeuws-Vlaanderen

Application deadline 20-11-2014
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Terneuzen
Deadline:
20-11-2014 (For Past)
Category:

Finance

Level:
HBO & WO
Location:
Terneuzen
Start date:
-
20-11-2014
Deadline
Past
View all Traineeships from Rabobank

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen is op zoek naar talentvolle trainees

 • Het Rabobank traineeship is een éénjarig traineeship, waarin je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen waardoor jij écht het verschil kunt maken binnen de organisatie. Je krijgt de kans onze business te leren kennen. Door de verschillende projecten en de uitgebreide ontwikkelmogelijkheden doe jij in korte tijd veel expertise en ervaring op.
  Of jij nu actief bent bij Particulieren, Bedrijven of Bedrijfsmanagement; klanttevredenheid is voor jou het allerbelangrijkst.
Read more

Wat bieden wij?

 • Het traineeship doorloop je binnen het segment Bedrijven, Particulieren of Bedrijfsmanagement. Zodra je start als Trainee  ben je vanaf de eerste dag betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van een afdeling binnen het segment waarvoor je hebt gekozen. Vanaf dag 1 start je met een project, daarbij  krijg je natuurlijk ook de gelegenheid om kennis op te doen op een andere afdeling binnen het door jouw gekozen segment.
  Voor al jouw werkplekken geldt dat je verantwoordelijk bent voor het volgen van ontwikkelingen in de markt en het optimaal inspelen op klantvragen. Jij hebt dus gevoel voor klantservice en weet wat onze klant belangrijk vindt. Jij bent gedreven om de financiële dienstverlening te optimaliseren, tevreden klanten te realiseren en eventueel deals te sluiten. En ondernemer te zijn van je eigen werkzaamheden en carrière.
 • Een uitstekend basissalaris met een prima arbeidsvoorwaardenpakket (volwaardig medewerker).

Read more

Wat verwachten wij?

 • Wij zoeken talenten met financiële affiniteit die het volgende meebrengen:
  • Afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Minimaal één tot max vijf jaar werkervaring;
  • Je toont ondernemerschap én bent initiatiefrijk;
  • Vermogen om samen te werken, maar nog belangrijker: je kan op ieder niveau de verbinding leggen.
 •  
  Tevens wil je leren en groeien, heb je lef en flair, schakel je makkelijk tussen verschillende partijen en heb je een klantgerichte instelling en ondernemende houding.
Read more

Opleidingstraject

 • Als trainee zal je opgeleid worden in een specifiek vakgebied. Met als doel na een jaar te kunnen doorstromen in de meest passende vacature. Intern wordt je het gehele jaar gecoacht door een vaste buddy. Daarnaast volg je een algemeen en een specifiek opleidingstraject voor je eigen richting. Denk hierbij aan:
  • Persoonlijk ontwikkeling, presentatievaardigheden, competenties en leiderschapsstijlen;
  • Professionele ontwikkeling, zoals vaardigheden in het ontwikkelen van pitches aan o.a. directieleden;
  • Functie ontwikkeling, zoals het specifiek volgen van vakinhoudelijke cursussen en/of opleidingen.  
Read more

Je loopbaan heb je zelf in de hand!

Een belangrijk deel van het traineeship heb je zelf in de hand. Op basis van jouw interesses, nieuwsgierigheid, ondernemerschap  en ontwikkelbehoeftes kun je voor de diverse projecten jouw voorkeuren aangeven. Er wordt voor deze rol gekeken naar de match tussen jouw wensen en mogelijkheden in de business die hierop aansluiten. Voor het volgende project en je vaste functie neem je zelf het initiatief.

Read more

Ga jij de uitdaging aan als trainee?

Laat ons dan weten dat jij het talent bent waarnaar wij op zoek zijn en solliciteer door middel van een motivatiefilm (duur van maximaal 1 minuut) + cv, uiterlijk voor  20 november 2014 naar recruitmentzeeland@oosterschelde.rabobank.nl.  

Voor meer informatie over het trainee traject of de vacature kun je contact opnemen met Recruitment, op telefoonnummer (0113) 248 240.

 

De eerste speeddate avond wordt gehouden op 25 november, de tweede gesprekken vinden op woensdag 26 november plaats. Reserveer alvast deze data in je agenda. 

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000