Rabobank Young Professional Traineeship Lokale Banken | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankRabobank Young Professional Traineeship Lokale Banken

Application deadline 09-03-2016
Start date 01-06-2016
Category

Banking

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Barendrecht
Deadline:
09-03-2016 (For Past)
Category:

Banking

Level:
HBO & WO
Location:
Barendrecht
Start date:
01-06-2016
09-03-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Rabobank

De functie

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je carrière én je toekomst? Tegelijkertijd betrokken zijn bij wát je doet en voor wíe je dat doet? Dat kan als je trainee wordt bij het Young Professional Traineeship Lokale Banken. Samen met andere trainees en onder begeleiding van onder andere een mentor, volg je een boeiend talentontwikkelprogramma. In ruil voor jouw frisse ideeën, je gevoel voor verantwoordelijk handelen en toewijding, investeren wij in jou met opleidingen en trainingen. Tijdens interne stages loop je mee met collega’s van andere afdelingen op jouw opleidingsbank. Zo leer je jouw lokale Rabobank goed en snel kennen.


Afhankelijk van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, volg je het traineeship binnen het segment Particulieren, Bedrijven óf Bedrijfsmanagement bij één van de elf deelnemende lokale banken in Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek, Haarlem, Gouda, Woerden, Lopik, Het Groene Hart, Delft, Westland of Barendrecht.

Read more

Je bagage

Wil je starten als trainee, dan staan leergierigheid en de behoefte om jezelf te ontwikkelen bovenaan ons wensenlijstje, direct gevolgd door:

 • een afgeronde hbo-/wo-diploma 
 • maximaal drie jaar werkervaring (na je studie);
 • aantoonbare sociale, maatschappelijke of sportieve nevenactiviteiten die je brede interesse en ondernemende instelling laten zien;
 • jouw talent om ideeën zo te presenteren dat iedereen hier enthousiast van wordt;
 • affiniteit met de financiële dienstverlening;
 • een open houding bij het ontvangen van feedback en reflectie op je eigen persoonlijke ontwikkeling en die van anderen.
Read more

Onze cultuur

Als coöperatieve bank willen we vernieuwend zijn en een bepalende rol spelen in onze veranderende maatschappij. Bij de Rabobank houden we van ondernemende mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven en elkaar inspireren om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. In deze samenwerking (ook met lokale netwerken) zit onze kracht. Op die manier dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk ook om: het belang van de klant staat centraal. Die focus op klantbelang biedt jou de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je nóg meer voldoening uit je werk haalt. Als jij op deze wijze samen met ons wilt ondernemen, dan heb jij de genen om de Rabobank te worden

 

Read more

Ons aanbod

We bieden je een mooie kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je carrière en je toekomst:

 • bij een bank die mensen wil verbinden en kennis wil delen;
 • binnen een professionele werkomgeving waar collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen; 
 • onder de begeleiding van een eigen mentor voor je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling in de trajecten ‘Vakmanschap’ en ‘Meesterschap’;
 • met volop de ruimte om je talenten te ontplooien;
 • met een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.
Read more

Word jij de Rabobank?

Wil jij  jouw talenten inzetten en ontwikkelen bij een lokale Rabobank in regio Groot Midden-Holland? Woon je hier nu al of ben je bereid te verhuizen naar deze regio? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren. 
Wil je meer te weten komen over het traineeship, ga dan naar de recruitmentsite van de Rabobank via http://www.raboworkx.nl/nl/studenten_en_starters/young-professional-traineeship-lokale-banken/ .


Als je solliciteert, doe dit dan uiterlijk 9 maart 2016 en laat ons weten waarom jij dolgraag trainee wilt worden bij een lokale Rabobank. Hoe je dat aan ons overbrengt, laten we aan je eigen creativiteit over. In ieder geval ontvangen we graag jouw cv, motivatiebrief én een video-opname van max. 2,5 minuten van jezelf via SPOT.DenHaag@Rabobank.nl . De eerste indruk telt!

Een e-assessment en een elevator pitch maken deel uit 
van de sollicitatieprocedure. De eindselectie vindt plaats tijdens de selectiedag op 31 maart 2016 in het Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp. Het traineeship start op 1 juni 2016.

Als je bij ons komt werken, word je getoetst aan de Regeling Screening Rabobank. 
Rabobank. Reageren is vooruitzien! 
www.raboworkx.nl

 

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000