Trainee Particulieren | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankTrainee Particulieren

Application deadline 31-12-2014
Category

Banking

Finance

Consulting

...
>> View all
Level
HBO
Location
Gelderland
Deadline:
31-12-2014 (For Past)
Category:

Banking

,

Finance

,

Consulting

Level:
HBO
Location:
Gelderland
Start date:
-
31-12-2014
Deadline
Past
View all Traineeships from Rabobank

Ambities waarmaken

Bij Rabobank Maas en Waal staan klanten centraal. Wij zetten ons in om de ambities van onze klanten waar te maken. Dit doen we door jou de ruimte te bieden voor een ondernemende invulling van je werk. We zijn actief in netwerken, ondersteunen lokale initiatieven en verenigingen. En dit verwachten we ook van jou. Zowel intern als extern is er een cultuur waar het draait om samenwerking. Want we weten als geen ander dat je samen meer bereikt dan alleen.

Read more

De functie

Als Trainee Particulieren word jij opgeleid tot Adviseur Particulieren. Als Adviseur Particulieren ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten. Via de telefoon, e-mail, face to face en internet, ook in de avonduren. Klanten waarderen je kennis, drive en luisterend oor. Je handelt advies vragen en servicevragen goed en snel af en stimuleert klanten om de directe kanalen van de Rabobank te gebruiken. Je adviseert over betalen, sparen, verzekeren en lenen en stemt samen met de klant af welke Rabobankproducten voor hem het beste zijn. Daarbij ga je proactief te werk: je benadert klanten, pikt commerciële kansen op en speelt daar direct op in. Verkoopkansen over bijvoorbeeld hypotheken en pensioenen speel je door naar je collega's.

Read more

Wie ben jij?

Jij bent iemand die gedreven is, uitdagingen zoekt en grenzen wil verleggen. Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: Integer, Respectvol, Professioneel, Duurzaam. Jij bent er trots op om bij een coöperatieve bank te werken die een belangrijke bijdrage levert aan de lokale samenleving en wij verwachten dat ook van jou persoonlijk. Op die manier draag je bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk om: het belang van de klant centraal stellen.

Read more

Je bagage

                        Je hebt een relevante afgeronde hbo opleiding.

                        Je bent naast je studie actief geweest, bijvoorbeeld in een bijbaan of in een   studentenvereniging.

                        Je bent ondernemend en leergierig.

                        Klantcontacten maken je vrolijk en enthousiast.

                        Je weet je in de klant te verplaatsen om hem zo goed mogelijk te helpen.

                        Je bent kwaliteitsgericht.

                        Je bent proactief, oplossingsgericht en staat stevig in je schoenen.

                        Je bent resultaatgericht, hebt overtuigingskracht en kunt goed samenwerken.

Je bent een ondernemende persoonlijkheid, ambitieus én wil jezelf verder ontwikkelen.

Read more

Ons aanbod

We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer:

                        Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en prestatiegericht samenwerken de sfeer bepalen;

                        Bij de Rabobank heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je de ruimte om je talenten te ontplooien;

                        De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform Rabobank CAO. Salaris en functie-inschaling zijn afhankelijk van kennis en ervaring;

Read more

Word jij de Rabobank?

Wil jij de Rabobank worden als Trainee Particulieren? Stuur dan uiterlijk vóór 31 december 2014 je CV en motivatie naar ons toe via de sollicitatielink op deze pagina.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Sandra Hagenbeek, Manager Adviesteam Particulieren, op telefoonnummer 0487 58 02 00 of Linda van Trienen, Teamleider Particulieren. 

Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Nieuwe medewerkers worden getoetst aan de Regeling Screening Rabobank.

 

Read more

Bijzonderheden

In het kader van Visie 2016 geldt vacaturemanagement. Sollicitaties van medewerkers binnen lokale banken, Rabobank Nederland, Rabobank International en Obvion die door reorganisatie boventallig zijn, worden met voorrang behandeld. Graag in je motivatiebrief vermelden of sprake is van boventalligheid. Als je boventallig bent, geef dan aan per wanneer je boventallig bent.

De vacature staat 4 weken open. Na de sluitingsdatum worden eerst reacties van boventallige Rabobank-collega’s in behandeling genomen. Overige sollicitanten worden geïnformeerd over de voortgang van het selectieproces.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000