Traineeship Particulieren | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankTraineeship Particulieren

Application deadline 19-02-2015
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Breda
Deadline:
19-02-2015 (For Past)
Category:

Finance

Level:
HBO & WO
Location:
Breda
Start date:
-
19-02-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from Rabobank

Traineeship Particulieren

Heb jij ambities om carrière te maken in de financiële dienstverlening? Word je graag flink uitgedaagd om jouw bijdrage te mogen leveren? En gaat je voorkeur daarbij uit naar een loopbaan bij een toonaangevende werkgever die wil investeren in zowel jouw vakinhoudelijke als jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is het traineeship van de Rabobank Zuidwest-Drenthe iets voor jou!
Wij zoeken een pas afgestudeerde op HBO/WO niveau. Binnen een jaar word je opgeleid voor een loopbaan binnen het segment Particulieren. Hierbij telt je persoonlijkheid en de manier waarop je met jouw specifieke talent de Rabobank weet te versterken, zwaarder dan je (bancaire) kennis en/of werkervaring. Wij willen starters de mogelijkheid bieden om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen. Je wordt zowel vakinhoudelijk als persoonlijk intensief begeleid door een mentor.

Read more

Je bagage

Je hebt je HBO/WO opleiding (bijna) afgerond en oriënteert je op mogelijkheden om je carrière te starten. Naast je studie ben je actief geweest op maatschappelijk, sportief of cultureel gebied. Je weet misschien nog niet precies welke functie bij je past, maar wél dat je een actieve en stimulerende rol wilt spelen in de financiële dienstverlening. We zoeken talenten die geïnteresseerd zijn in optimale dienstverlening aan onze klanten. Kortom: je weet het verschil te maken!

Read more

Onze cultuur

Rabobank Zuidwest-Drenthe wil vanuit verbinding de ambities van haar klanten realiseren. Dankzij onze coöperatieve wortels weten we dat je door samen te werken betere resultaten boekt. Wij zijn continu bezig met ideeën en initiatieven die bijdragen aan het waarmaken van de ambities van onze klanten. Nu en in de toekomst. Want een economisch gezonde omgeving, daar profiteren we allemaal van. Daarnaast zoeken al onze collega’s actief naar verbeterkansen in hun eigen werk en dat  van anderen. Wil jij je bezig houden met de vraag hoe het sneller en beter kan? Dan geven wij je graag de ruimte om te denken én te doen. We willen onszelf steeds uitdagen ‘het verschil te maken’. Wil jij bijdragen aan deze uitdaging en samen met ons bouwen aan de toekomst van onze klanten? Wil je groeien als professional en als mens? Een goed CV en een gezonde portie ambitie zijn prima startkapitaal voor een mooie carrière. Hoe maak jij het verschil? We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke aanpak. 

Read more

Interesse?

Interesse in dit traineeship? Klik dan op lees meer!

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000