Young Professional Traineeship Lokale Banken | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankYoung Professional Traineeship Lokale Banken

Application deadline 09-03-2016
Start date 29-01-2016
Category

Banking

Finance

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Randstad
Duration in months
12
Deadline:
09-03-2016 (For Past)
Category:

Banking

,

Finance

,

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Randstad
Duration in months:
12
Start date:
29-01-2016
09-03-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Rabobank

Beschrijving

Je wordt in 12 maanden opgeleid voor een startfunctie binnen één van de segmenten Particulieren of Bedrijven. Binnen welk segment je begint en in welke functie, is afhankelijk van je achtergrond en studie, je interesses en kwaliteiten. Je leert het vak bij een lokale Rabobank en werkt samen met andere trainees uit jouw groep aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen bereik je immers meer dan alleen. 

Het traineeship is een maatwerk talentontwikkelprogramma, dat jou de mogelijkheid biedt om je zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak versneld te ontwikkelen tot een waardevolle kracht binnen de Rabobank-organisatie. Intern is het programma bekend als SPOT (Strategisch Programma Ontwikkeling Talenten). 

Read more

Voor wie?

Je bent een afgestudeerde HBO- of WO-er met 0-3 jaar werkervaring. Je bent een talent met een  stevige persoonlijkheid en een groot inlevingsvermogen. Tevens ben je ondernemend. Dit blijkt onder andere uit je sociale, sportieve en/of maatschappelijke nevenactiviteiten. Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening, hebt lef, durft jezelf te onderscheiden en wilt het maximale uit jezelf halen. Je ideeën weet je overtuigend en inspirerend over te brengen. Daarnaast heb je, net als de Rabobank, de ambitie om vernieuwend te zijn en een bepalende en verbindende rol te spelen in onze veranderende maatschappij. Als je voldoet aan het geschetste profiel en onze coöperatieve opvattingen deelt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Read more

Jouw ontwikkeling

De Rabobank investeert graag in jouw ontwikkeling. Met vakinhoudelijke opleidingen, vaardigheidstrainingen (traject ‘Vakmanschap’) en een maatwerktraject op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling (‘Meesterschap’). De beste opleiding is echter de dagelijkse praktijk waarin je de opgedane kennis, vaardigheden en inzichten toepast in je eigen werk. Daarnaast loop je stages op andere afdelingen van jouw opleidingsbank. Je leert de lokale Rabobank zo goed en snel kennen.   

Read more

Solliciteren

Solliciteren voor het Young Professional Traineeship Lokale Banken is mogelijk tot en met 

9 maart 2016. Je solliciteert specifiek voor het traineeship van regio Groot Midden-Holland. Je woont reeds in deze regio of je bent bereid te verhuizen. Motiveer aan ons in je sollicitatie én video-opname waarom jij trainee wilt worden bij een lokale Rabobank. Ben jij dé trainee die zijn/haar eigen én onze ambities vorm gaat geven? 

Read more

In het kort

- Werken bij een lokale Rabobank in de regio Groot Midden-Holland;
- Volop doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen binnen de Rabobank organisatie;
- Persoonlijke ontwikkeling en intensieve begeleiding door een eigen mentor en het SPOT-team;
- Opleidingstraject grotendeels op jou afgestemd;
- Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Read more

Meer weten

Wil je meer weten over de drie segmenten, functies, deelnemende lokale  Rabobanken of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op: http://www.raboworkx.nl/nl/studenten_en_starters/young-professional-traineeship-lokale-banken/

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000