Business & Retail Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Volksbank N.V.Business & Retail Traineeship

Application deadline 15-05-2016
Category

Juridische

Operations

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
15-05-2016 (For Past)
Category:

Juridische

,

Operations

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
15-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Volksbank N.V.

Het traineeship

Bij SNS Bank N.V. ben je de regisseur van je eigen carrière. SNS is op zoek naar ambitieuze en talentvolle academici die snel willen doorgroeien binnen de bank. heb jij het lef om als Business & Retail trainee het verschil te maken?

Read more

Over het Business & Retail traineeship

Je doorloopt verschillende klantreizen en vervult opdrachten binnen de hele keten van de bank. Je start in een opdracht bij een afdeling met direct klantcontact.  Daarna ga je aan de slag in onze service centra, waar alle gegevens van onze klanten worden verwerkt. Verder kun je opdrachten vervullen bij één van onze stafafdelingen, zoals Business Change of Continu Verbeteren. Vanuit een retailbenadering ga je onze dienstverlening voor de klant in de volle breedte verbeteren en kijk je hoe je processen kan optimaliseren.
Read more

Over jouw ontwikkeling

Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Je start direct in een functie met veel verantwoordelijkheid, zodat je alle kans krijgt om te groeien. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen aan, zodat je je kunt ontwikkelen tot de beste in je vakgebied. 

Per week besteed je 8 uur aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast loopt een 2-jarig persoonlijk ontwikkelprogramma als een rode draad door je traineeship. Je wordt begeleid door een mentor uit het hoger management en een traineecoördinator.

Read more

Wat we vragen

  • Je beschikt over een net afgeronde WO-opleiding, zoals Bedrijfskunde, Entrepreneurship, Rechten Filosofie of Bestuurskunde. 
  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring
  • Je bent breed geïnteresseerd in de werking van de bank
  • Je hebt aantoonbare ervaring met klanten (bijv. vanuit een bijbaan in een winkel, horeca of je hebt ervaring met het geven van bijles of sportles etc.)
  • Je hebt een hoog ambitieniveau en je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan onze organisatie
  • Je wilt graag aan je persoonlijke ontwikkeling werken
Read more

Je competenties

We zoeken ondernemende kandidaten die assertief, doortastend en doelgericht zijn. Je hebt een kritische blik, een hands-on mentaliteit en een grote executiekracht. Je hebt een open en directe benadering zonder verborgen agenda's. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis lef.

 

Read more

Wat we bieden

Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een tweejarig trainee contract voor 40 uur in de week en een 13e maand. Maar er is meer om je op te verheugen: een goede balans tussen werk en vrije tijd (Het Nieuwe Werken), flexibele werktijden, aantrekkelijke kortingen op onze producten & aandacht voor gezondheid. 
Read more

Sollicitereren?

Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Stuur je C.V. en motivatie in het Nederlands. Geef in je motivatiebrief aan welke uitdaging jij als trainee graag op wilt pakken. 
 
De selectieprocedure ziet er als volgt uit:
1.Motivatiebrief en C.V.
2.Online capaciteiten- en persoonlijkheidstest 
3.Selectiegesprek (tussen 26 mei en 9 juni)
4.Selectiedag (17 juni 2016)

Read more

Deadline

Na de aanmelddeadline op  15  mei zullen wij een selectie maken op basis van je C.V. en motivatiebrief. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terugkoppeling geven over je sollicitatie. 
Houd er rekening mee dat bij een positief vervolg je op korte termijn een uitnodiging kunt ontvangen voor het maken van een online capaciteitentest en persoonlijkheidstest. Wanneer jouw score hierop voldoet aan de gestelde norm, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek bij ons op kantoor. 
De finale selectiedag zal plaatsvinden op 17 juni, waarna je die dag te horen krijgt of je per 1 september 2016 kunt starten als trainee.

Read more

Working at Volksbank N.V.

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Utrecht