Digital Marketing Traineeship (startdatum september) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Volksbank N.V.Digital Marketing Traineeship (startdatum september)

Application deadline 10-05-2016
Start date 01-09-2016
Category

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
10-05-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
01-09-2016
10-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Volksbank N.V.

Het traineeship

Bij SNS Bank N.V.  ben je de regisseur van je eigen carrière. Wij zijn op zoek naar ambitieuze en talentvolle academici die snel willen doorgroeien binnen de bank. Heb jij het lef om het verschil te maken?

Read more

Bank van de toekomst

Als bank zitten we in het ‘episch centrum’ van veranderingen. We moeten snel en flexibel reageren op nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard zonder te vergeten waar we als bank voor staan. SNS Bank N.V. bouwt aan een bank voor de toekomst. Door vernieuwingen die ons helpen om op een duurzame manier te groeien. Van belang is om te kijken waarmee we de klant in de toekomst van dienst kunnen zijn. We zijn op zoek naar talenten voor ons Digital Marketing traineeship die hier een goede bijdrage aan kunnen leveren. 

Read more

Over het Digital Marketing traineeship

Marketing en IT groeien binnen de bank steeds meer naar elkaar toe. Binnen het Digital Marketing traineeship ga je marketing binnen onze organisatie digitaliseren. Je ontwikkelt nieuwe (digitale) marketing en e-commercemogelijkheden in samenwerking met andere partijen. Daarbij zorg je voor co-creatie en digitale interactie met onze klanten. 

Je houdt je bezig met verschillende thema’s op het gebied van marketing, zoals search engine optimization, search engine advertising en social media. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag bij de marketing afdelingen van onze (nieuwe) merken, het Innovatielab of Strategische Innovatie & New Business Development.

Read more

Over jouw ontwikkeling

Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Je start direct in een functie met veel verantwoordelijkheid, zodat je alle kans krijgt om te groeien. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen aan, zodat je je kunt ontwikkelen tot de beste in je vakgebied. 

Per week besteed je 8 uur aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast loopt een 2-jarig persoonlijk ontwikkelprogramma als een rode draad door je traineeship. Je wordt begeleid door een mentor uit het hoger management en een traineecoördinator.

Read more

Wat we vragen

  • Je beschikt over een net afgeronde WO-opleiding, zoals Digital Marketing, Quantitative Marketing, Smart Marketing, Behavioural Economics, Business and Innovation
  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring
  • Je bent breed geïnteresseerd in Marketing en hebt affiniteit met digitale technologie
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het opzetten, onderhouden en uitbouwen van social media netwerken (denk aan blogs, vlogs, internetpagina's, facebook etc)
  • Je hebt een hoog ambitieniveau en je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan onze organisatie
  • Je wilt graag aan je persoonlijke ontwikkeling werken
Read more

Je competenties

We zoeken ondernemende kandidaten die assertief, doortastend en doelgericht zijn. Je bent gedreven en kunt goed anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Je hebt een open en directe benadering zonder verborgen agenda's. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis lef.

Read more

Wat wij bieden

Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een tweejarig trainee contract voor 40 uur in de week en een 13e maand. Maar er is meer om je op te verheugen: een goede balans tussen werk en vrije tijd (Het Nieuwe Werken), flexibele werktijden, aantrekkelijke kortingen op onze producten & aandacht voor gezondheid.

Read more

Solliciteren?

Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Stuur je C.V. en motivatie in het Nederlands. Geef in je motivatiebrief aan welke uitdaging jij als trainee graag op wilt pakken. 
 
De selectieprocedure ziet er als volgt uit:
1.Motivatiebrief en C.V.
2.Online capaciteiten- en persoonlijkheidstest 
3.Selectiegesprek (tussen 26 mei en 9 juni)
4.Selectiedag (17 juni 2016)

Read more

De procedure

Na de aanmelddeadline zullen wij een selectie maken op basis van je C.V. en motivatiebrief. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terugkoppeling geven over je sollicitatie. 
Houd er rekening mee dat bij een positief vervolg je op korte termijn een uitnodiging kunt ontvangen voor het maken van een online capaciteitentest en persoonlijkheidstest. Wanneer jouw score hierop voldoet aan de gestelde norm, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek bij ons op kantoor. 
De finale selectiedag zal plaatsvinden op 17 juni, waarna je die dag te horen krijgt of je per 1 september 2016 kunt starten als trainee.

Read more

Working at Volksbank N.V.

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Utrecht