Finance & Risk Traineeship (startdatum september) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Volksbank N.V.Finance & Risk Traineeship (startdatum september)

Application deadline 10-05-2016
Start date 01-09-2016
Category

Finance

Risk

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
10-05-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Risk

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
01-09-2016
10-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Volksbank N.V.

Het traineeship

Bij SNS Bank N.V.  ben je de regisseur van je eigen carrière. Wij zijn op zoek naar ambitieuze en talentvolle academici die snel willen doorgroeien binnen de bank. Heb jij het lef om het verschil te maken?

Read more

Finance & Risk als strategische asset

Finance & Risk levert een belangrijke bijdrage aan de besturing van SNS Bank N.V. en het realiseren van haar strategische doelstellingen. We dragen zorg voor het inventariseren en beheersen van financiële risico’s, stellen financiële planningen en rapportages op en onderhouden contacten met toezichthouders. We managen de balans zowel aangaande client producten als naar de financiële markten. We adviseren andere afdelingen proactief en we dragen zorg voor de validatie van modellen. We zoeken talenten voor ons Finance & Risk traineeship om hier aan bij te dragen. 

Read more

Over het Finance & Risk Traineeship

Binnen het traineeship leer je alles over de werking van de bank, het bankenlandschap binnen Europa en de interactie met de nationale en internationale toezichthouder (ECB). Je richt je op het versterken van onze finance & risk expertise binnen de bank. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Financial Risk, Model Ontwikkeling, Model Validatie, Control, Accounting & Reporting, Balance Sheet Management, Financial Markets, etc.

Read more

Over jouw ontwikkeling

Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Je doet snel ervaring op bij verschillende domeinen binnen Finance en Risk. Je start direct in een functie met veel verantwoordelijkheid, zodat je alle kans krijgt om te groeien. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen aan, zodat je je kunt ontwikkelen tot de beste in je vakgebied. 

Per week besteed je gemiddeld 8 uur aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast loopt een 2-jarig persoonlijk ontwikkelprogramma als een rode draad door je traineeship. Je wordt begeleid door een mentor uit het hoger management en een traineecoördinator.

Read more

Wij vragen

  • Je beschikt over een net afgeronde WO-opleiding, zoals Econometrie, Finance, Risk Management en Economie
  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring
  • Je hebt een brede interesse en wilt je verdiepen in de werking van een bank (van financiële markten, marketing tot IT)
  • Je hebt een hoog ambitieniveau en je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan onze organisatie
  • Je wilt graag aan je persoonlijke ontwikkeling werken
Read more

Je competenties

We zoeken ondernemende kandidaten die doortastend en doelgericht zijn. Je bent gedreven en kunt goed anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Je hebt een open en directe benadering zonder verborgen agenda's. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis lef.

Read more

Wat wij bieden

Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een tweejarig trainee contract voor 40 uur in de week en een 13e maand. Maar er is meer om je op te verheugen: een goede balans tussen werk en vrije tijd (Het Nieuwe Werken), flexibele werktijden, aantrekkelijke kortingen op onze producten & aandacht voor gezondheid. 

Read more

Solliciteren?

Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Stuur je C.V. en motivatie in het Nederlands. Geef in je motivatiebrief aan welke uitdaging jij als trainee graag op wilt pakken. 

De selectieprocedure ziet er als volgt uit:
1.Motivatiebrief en C.V.
2.Online capaciteiten- en persoonlijkheidstest 
3.Selectiegesprek (tussen 26 mei en 9 juni)
4.Selectiedag (17 juni 2016)

Read more

Deadline

Na de aanmelddeadline zullen wij een selectie maken op basis van je C.V. en motivatiebrief. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terugkoppeling geven over je sollicitatie. 
Houd er rekening mee dat bij een positief vervolg je op korte termijn een uitnodiging kunt ontvangen voor het maken van een online capaciteitentest en persoonlijkheidstest. Wanneer jouw score hierop voldoet aan de gestelde norm, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek bij ons op kantoor. 
De finale selectiedag zal plaatsvinden op 17 juni, waarna je die dag te horen krijgt of je per 1 september 2016 kunt starten als trainee.

Read more

Working at Volksbank N.V.

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Utrecht