Landelijk Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

TBILandelijk Traineeship

Application deadline Always open
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Utrecht
Deadline:
(Always open)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
Deadline
Always open

Over de functie

Croonwolter&dros biedt jaarlijks een select aantal WO'ers en HBO’ers met een technische achtergrond en/ of affiniteit een uitdagend traineeship.

Ben jij leergierig, ondernemend en klaar om een vliegende start in je carrière te maken? Dan ben jij mogelijk één van de trainees die wij binnenkort binnen ons bedrijf verwelkomen!

 

Croonwolter&dros is een Nederlandse organisatie welke state of the art oplossingen biedt op elektrotechnisch-, werktuigbouwkundig-, en automatisering, informatiseringsgebied.
We zijn actief binnen de Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en hebben vestigingen door heel Nederland. Samen met ongeveer 3000 medewerkers werken we vanuit het motto: intelligentie door technologie. We hebben hiermee de kennis en ervaring om intelligente- en zelflerende, integrale systemen en duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Denk hierbij aan ontwikkelingen en processen binnen o.a. fabrieken, schepen, tunnels, gebouwen.

Als Trainee maak je binnen een aantal jaren, kennis met diversen onderdelen van de organisatie. Een combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alle facetten van techniek, commercie, processen, financiën en management leert kennen. In het eerste jaar leer je in de praktijk door mee te werken op één van onze infrastructurele projecten. Na het eerste jaar evalueer je samen met Croonwolter&dros de voortgang. Bij gebleken geschiktheid ga je door naar het volgende traject waarin je naast een vervolgopleiding ook de andere werkgebieden leert kennen. Zo word je in een tijdsbestek van 2 jaar klaargestoomd voor een functie binnen onze organisatie, die echt bij jouw past.

Read more

Ervaring

  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op WO- of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met Elektrotechniek en/ of Werktuigbouwkunde;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beschikt over uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gemotiveerd en kunt gefundeerd toelichten waarom je ervaring wilt opdoen in de installatiebranche.
Read more

Wat wij bieden

Croonwolter&dros biedt een compleet traineeship aan met interessante opleidingen, coaching en begeleiding van professionals die je de kneepjes van het vak leren. Daarnaast ontvang je een uitstekend start salaris en krijg je een contract voor bepaalde tijd.

Na het succesvol doorlopen van het traineetraject volgt automatisch een vervolg van je carrière binnen Croonwolter&dros.

Read more

Working at TBI

Branche
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee in NL
6000