Het Vitens Traineeship (HBO) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

VitensHet Vitens Traineeship (HBO)

Application deadline 08-05-2016
Start date 01-09-2016
Category

Management

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Zwolle
Duration in months
24
Deadline:
08-05-2016 (For Past)
Category:

Management

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Zwolle
Duration in months:
24
Start date:
01-09-2016
08-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Vitens

De afdeling

Wij zijn een drinkwaterbedrijf met 1400 betrokken medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het leveren van schoon en lekker drinkwater aan consumenten en zakelijke klanten in Friesland, Overijssel, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Jaarlijks levert Vitens 330 miljoen m3 drinkwater uit 100 productielocaties aan 5,6 miljoen mensen via een leidingnet van 47.500 km. Vitens is voor 100 procent eigendom van lokale en provinciale overheden. 

Als grootste drinkwaterproducent van Nederland voelen wij de verantwoordelijkheid een voortrekkersrol te nemen op het vlak van innovatie en maatschappij. De wereld verandert in rap tempo en Vitens verandert mee. Dat vraagt om flexibele, kritische en enthousiaste medewerkers, die meegroeien, openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en deze ook in gang zetten. Ons hoofdkantoor staat in Zwolle en we hebben kantoren in Arnhem, Leeuwarden en Utrecht.

Read more

Je functie

Het Vitens Traineeship is gericht op zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling door een combinatie van werken in diverse individuele en groepsopdrachten, opleiding (intern en extern), coaching en intervisie. Door middel van uitdagende projecten en professionele begeleiding zorgen wij ervoor dat je het maximale uit je traineeship kunt halen! 

Samen zullen we gaan kijken waar jouw kracht en energie zit zodat je van daaruit jouw verdere ontwikkeling vorm kan geven binnen Vitens. Dit kan zowel in de richting van professional als in de richting van (project-, proces-, team)management zijn. Je zoekt zelf de uitdagende opdrachten die je hierbij verder helpen. Er is daarnaast veel ruimte om je in de breedte te kunnen ontwikkelen door diverse nevenopdrachten.

Read more

Je profiel

Je bent een (bijna) afgestudeerde HBO'er of WO'er met affiniteit voor water en onze klanten. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (op moedertaalniveau). Als trainee geef je grotendeels zelf invulling aan je traineeship waardoor het voor zowel technisch- als management-georiënteerde kandidaten interessant is. Wij zoeken kandidaten met een brede interesse, die verantwoordelijkheid durven te nemen, onafhankelijk binnen de organisatie bewegen en communicatief sterk zijn.

Read more

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor woensdag 27 april een e-mail met daarin het volgende als bijlage:

  • Je CV (als PDF of Word bestand)
  • Je motivatie (als Powerpoint presentatie met max. 10 slides), waarin je in ieder geval het volgende toelicht:
  • Waarom kies je voor Vitens?
  • Op welke manier heb je affiniteit met water?
  • Wat typeert jou?
  • Waar blink je in uit?
  • Wat moeten we echt van je weten?
  • Het staat je verder vrij om je eigen invulling eraan te geven. 


Van de aanmeldingen nodigen wij 35 kandidaten uit voor de Talentendag op dinsdag 24 mei 2016 op onze productielocatie Soestduinen. Op deze dag maak je kennis met de organisatie en ga je samen met andere kandidaten aan de slag met een boeiende opdracht. Op basis van deze dag besluiten we of we je uitnodigen voor een vervolggesprek. De selectieprocedure ronden we af vóór 1 juli.

Read more

Talentendag Vitens Traineeship

Op 24 mei 2016 vindt de Talentendag plaats op onze productielocatie in Soestduinen. Tijdens deze dag maak je kennis met de organisatie, leer je meer over de inhoud van het traineeship en ontmoet je andere kandidaten. Daarna ga je in een kleine groep aan de slag met een uitdagende en inhoudelijke opdracht. In de middag presenteer je de resultaten van de opdracht aan de hele groep en krijg je daarna een rondleiding op onze historische productielocatie. We sluiten de dag af met een gezellige borrel waarbij je nog gelegenheid hebt om vragen te stellen aan de huidige trainees en andere collega’s.

Read more

Working at Vitens

Headquarters Holland
Zwolle
Employee in NL
1500