Discover Vodafone Technology traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Vodafone Discover Vodafone Technology traineeship

Application deadline Always open
Category

Finance

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
IJselstein
Deadline:
(Always open)
Category:

Finance

,

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
IJselstein
Start date:
-
Deadline
Always open

Het programma

Momenteel zijn de sollicitaties gesloten. Begin volgend jaar openen de sollicitaties weer. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan, dan krijg je van ons een seintje als de sollicitaties weer geopend worden.

Het Discover Vodafone programma is ons 12 maanden durende Global Graduate programma dat wij in 21 landen aanbieden. Oftewel een zeer uitdagend begin van je technische carrière in een innovatieve en dynamische organisatie. Het is een jaar vol verschillende mogelijkheden die jou de kans bieden om je talenten te laten zien. Elk jaar starten we in september.

Read more

Dit mag je doen

Tijdens je traineeship van 12 maanden met als gekozen track Technology werk je aan 3 verschillende projecten waarvan 2 in de Technology business units en 1 daar buiten. Dit geeft je de kans om echt betrokken te zijn bij ons bedrijf, te ontdekken waar jouw interesses liggen en jezelf te bewijzen binnen het technische vakgebied. Daarnaast krijg je binnen het 'Personal Development Program' diverse trainingen en workshops waarmee je jezelf, je drijfveren en je gedrag beter leert kennen. Doel hiervan is om jou de tools te geven om zelf je carrière op te bouwen en je te ontwikkelen tot een volwaardig technisch professional. Uiteraard word je daarbij ondersteund en gecoacht door je manager en project manager, je buddy (een oud-trainee!) en onze HR-professionals.

Read more

Een onderdeel zijn van de organisatie

Tijdens je traineeship werk je aan een 3 verschillende projecten waarvan 2 in Technology en 1 op een andere plek in de organisatie. Dit geeft je de kans om echt betrokken te zijn bij ons bedrijf en jezelf te bewijzen binnen jouw vakgebied

Read more

Na je traineeship

Nadat jij je traineeship succesvol hebt voltooid stroom je door op een functie die past bij jouw profiel en talenten.

Read more

Working at Vodafone

Branche
Telecom / IT
Number of countries
21
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
86400
Employee in NL
3500