Traineeship for Technology talent | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Vodafone Traineeship for Technology talent

Application deadline 19-10-2015
Start date 01-09-2016
Category

Innovation

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
19-10-2015 (For Past)
Category:

Innovation

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
01-09-2016
19-10-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from Vodafone

Het programma

Het Discover Vodafone programma is ons 12 maanden durende Global Graduate programma dat wij in 21 landen aanbieden. Oftewel een zeer uitdagend begin van je technische carrière in een innovatieve en dynamische organisatie. Het is een jaar vol verschillende mogelijkheden die jou de kans bieden om je talenten te laten zien. Elk jaar starten we in september.

Read more

Dit mag je doen

Tijdens je traineeship van 12 maanden werk je aan 3 verschillende projecten, waarvan 2 in je eigen business unit en 1 in een andere business unit binnen Vodafone. Dit geeft je de kans om echt betrokken te zijn bij ons bedrijf, te ontdekken waar jouw interesses liggen en jezelf te bewijzen binnen het technische vakgebied. Daarnaast krijg je binnen het 'Personal Development Program' diverse trainingen en workshops waarmee je jezelf, je drijfveren en je gedrag beter leert kennen. Doel hiervan is om jou de tools te geven om zelf je carrière op te bouwen en je te ontwikkelen tot een volwaardig technisch professional. Uiteraard word je daarbij ondersteund en gecoacht door je manager en project manager, je buddy (een oud-trainee!) en onze HR-professionals.

Read more

En dit geven we je ook nog

Zodra je traineeship start, ben je verzekerd van de ingrediënten om je carrière tot een succes te maken. Goede arbeidsvoorwaarden, de juiste tools zoals een laptop en telefoon, en uitdagende projecten waarin je meteen impact kunt hebben op ons bedrijf. Na je traineeship krijg je een vaste rol binnen ons dynamische bedrijf. Presteer je goed en heb je internationale ambities, dan bestaat de kans dat je na een aantal jaar geselecteerd wordt voor een follow-up programma. In dit Columbus programma krijg je gedurende twee jaar de kans om in het buitenland je volgende carrièrestap te maken.

Read more

Ben jij onze nieuwe trainee?

  • Je hebt een universitaire of hbo-studie in een technische en/of IT-richting afgerond;
  • Je hebt maximaal 12 maanden werkervaring;
  • Tijdens of naast je studie heb je jezelf aantoonbaar weten te onderscheiden;
  • Je spreekt uitstekend Engels en bij voorkeur ook Nederlands;
  • Je bruist van ambitie, zit vol nieuwe ideeën en neemt graag het initiatief.
Read more

Solliciteren?

Read more

Working at Vodafone

Branche
Telecom / IT
Number of countries
21
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
86400
Employee in NL
3500