KPN | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

KPN

Werken bij KPN

KPN
Branche

Telecom / IT

Technology / Industry

Aantal landen
5
Hoofdkantoor Holland
Den Haag

Wie zijn wij

Een werkgever van topniveau
KPN voor Nederland. Als marktleider in zowel IT als Telecom en voorloper in geïntegreerde ICT diensten dragen we bijzondere verantwoordelijkheden die impact hebben op de Nederlandse samenleving. Het alarmnummer draait op ons netwerk en we verwerken tachtig procent van alle pinbetalingen in Nederland. Ook Schiphol, de Rotterdamse haven, ziekenhuizen en andere organisaties met maatschappelijke sleutelposities kiezen voor KPN. Het is ook niet voor niets dat we het beste netwerk van Nederland hebben met landelijke 4G dekking. We zijn dit jaar wederom verkozen tot de favoriete werkgever in telecom. Zo is het nieuwe leven en werken compleet uitgerold, hebben we goede arbeidsvoorwaarden en staat persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda.

Take your ownership als trainee bij KPN!
De markt en technologie vernieuwen zich razendsnel, wat vraagt om innovatie. Innovatie, die we begrijpelijk en toegankelijk willen maken voor onze klanten. Dat vraagt om talent dat met een frisse blik kijkt naar onze dienstverlening, nu en in de toekomst.

Voel je vrij om jouw frisse blik te delen en in te zetten binnen KPN. Wanneer jij je carrière start in het KPN Young Talentprogram, het traineeshipprogramma van 3 jaar, krijg jij alle ruimte om jouw visie om te buigen naar resultaten en je ambities waar te maken. Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid, waardoor je een vliegende start maakt. De verwachtingen zijn hoog, dat geldt ook voor het vertrouwen. Daarom krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd! ‘Take your ownership’ noemen we dat.

Wie wij zoeken

Verdiep je in je vakgebied
Om jouw potentieel bij KPN volledig tot zijn recht te laten komen kennen we drie vakgebieden: Finance, Technology en Customer & Commerce, welke kansen bieden voor vrijwel alle studierichtingen. Van bedrijfskunde tot marketing, en van accountancy tot information sciences. Bovendien is er volop gelegenheid om daarbinnen je eigen accenten te leggen, bijvoorbeeld meer gericht op het primaire proces of juist in contact met de klant. Rustig beginnen? Niet dus! In dit programma start je direct in een functie waar je normaal drie tot vijf jaar werkervaring voor nodig hebt.

Welk vakgebied, bedrijfsonderdeel en functie je start is aan jou: ‘Take your ownership’.

Wie: talentvolle WO-graduates
Vakgebieden: Customer & Commerce, Technology of Finance
Looptijd: 3 jaar
Opbouw: 2 x 1,5 jaar een functie in je vakgebied
Contract: Onbepaalde tijd

Kennismaken en solliciteren bij KPN

Wat word ik?
Binnen finance kun je denken aan business/financial controller of business/risk analist.
Binnen Technology kun je denken aan technisch product manager, dienstenmanager, IT-consultant of architect. Binnen Customer & Commerce staat de klant centraal. Binnen de commercie kun je aan de slag binnen Marketing, Sales of Productmanagement in functies als Retentie/base marketeer, accountmanager of commercieel productmanager. Binnen de Service kun je customer excellence manager, procesanalist, kwaliteitsmanager, customer service manager of ketenmanager worden.

Bekijk in de rechterkolom wat de mogelijkheden zijn, kom kennis maken of solliciteer!